​Försäljning av material

I utbudet ingår:

Hela sortiment från både ARDEX och PCI på avjämningsmassor, golvspackel, flytspackel, fix och fog samt tätskikt för våtrum som uppfyller gällande branschnormer. 

Se www.ardex.se eller www.pci-sverige.se

Trägolv från Kährs. Leverantör för övriga golvmaterial och kakel och klinker sortiment från t.ex. Golvabia. Idag har vi även en VVS-avdelning.

​I utbudet ingår också olika oljor för behandling av trämaterial såsom hårdvaxolja, träimpregnering, dekorvax. Se www.welinoco.com

PANDOMO från ARDEX

Det är ett modernt ytsystem som ger dig oanade möjligheter. Oavsett om du ska designa golv eller väggar – det enda som sätter gränser är din fantasi. Med produkter från PANDOMO får du kreativ frihet oavsett vad du har för önskemål.

Ni kan hitta Pandomo hos oss i butiken.

Hantverksskicklighet krävs för att få fram den speciella strukturen samt finish.

Ardex utbildar kontinuerligt installatörer och ger dem certifikat för att utföra jobbet.

bauroc HELHETSLÖSNING

Bauroc produktfamilj innefattar byggblock med olika ändamål och egenskaper, väggskivor för mellanväggar, U-block, överliggare och takelement. Alla produkter har mått som gör de lättanpassade till varandra så att hela husskalet kan byggas av bauroc lättbetong som har bra värmeisolerande egenskaper. (Ej lagervara).​ Se www.bauroc.se 

hansgrohe

Hos hansgrohe hittar du prisbelönta premiumprodukter till kök och badrum, som kombinerar intelligenta funktioner, utmärkt design och kvalitet med lång livslängd. I sortimentet finns blandare, handduschar, duschset, showerpipes och badrumstillbehör, men också Smart Living-produkter som berikar människors vardag och skapar mer funktionalitet och säkerhet i hemmet.​

Fogas

Stort sortiment av gasol- och fotogenprodukter;

Kaminer, terrassvärmare, grillar, reservdelar och mycket annat.

Deras specialitet är reservdelar till i stort sett alla större fabrikat inom gasol- och fotogenapparater, oavsett ålder​.

Fogas nyförsäljning ökar stadigt av gasolförbrukare för båt, husvagnar, stugor, hem och industri, där deras målsättning är att kunna erbjuda Sveriges bredaste sortiment.

Se mer på deras hemsida www.fogas.se

Fortbildning

​Vill du fylla på med nyheter och tips från proffsen är du välkommen på en av våra fortbildningskurser på Håkansson & Håkansson AB.

​Kontakta oss på tel. 0414-16811 för upplysningar om aktuell tid och datum. 

KLICKA PÅ LOGOTYPERNA FÖR ATT KOMMA TILL DESS HEMSIDA​

KLICKA PÅ LOGOTYPERNA FÖR ATT KOMMA TILL DESS HEMSIDA​

Håkansson & Håkansson AB

Fabriksgatan 30, 272 36 Simrishamn

Skriv till oss på butik@hakansson-hakansson.se

Delbetala ditt köp, en smart investering.​

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi på Håkansson & Håkansson AB dig en trygg och flexibel finansiering. Du betalar ett mindre belopp varje månad i stället för att betala allt på en gång.

Öppettider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07.00 - 17.00

07.00 - 18.00

07.00 - 18.00

07.00 - 18.00

07.00 - 17.00

Lördag

10.00 - 14.00

Söndag

Stängt​

Sociala medier

facebook (2)​  instagram (1)