​Våtrumsbesiktning och rådgivning

Det är alltid en god idé att göra en våtrumsbesiktning innan du säljer din bostad. Annars finns det en risk att du får en otrevlig överraskning senare, i form av fuktskador och mögel i bad- och våtrum. Vi på Håkansson & Håkansson AB hjälper dig gärna med våtrumsbesiktning Simrishamn och Österlen.


Vattenskador – ett vanligt problem

Det är mycket vanligare att bostäder och fritidshus drabbas av vattenskador än att det börjar brinna eller att du drabbas av inbrott. Faktum är att fukt- och vattenskador står för hälften av alla skador som rapporteras till försäkringsbolagen.​

Även om det inte finns någon skada i nuläget beräknas det att var tredje hem har brister som i framtiden kan leda till problem. På grund av att det underhåll som krävs inte har utförts eller att det från början kan vara felbyggt kan det därför finnas flera hundra tusen våtrum som är i farozonen utan att ägaren vet om det.​

När vattenskador uppstår blir det lätt en dyr historia. Även om du inte ska sälja bostaden kan det rekommenderas att du ändå gör en våtrumsbesiktning ungefär var fjärde år. Vänd dig därför till oss på Håkansson & Håkansson AB för en korrekt utförd våtrumsbesiktning. 

Rådgivning​

Vid ombyggnation eller nyproduktion av våtrum, vänd er med fördel till oss för rådgivning enligt gällande branschregler.

Vi hjälper er med kunskap, materialval och besiktningar.

Vi kan förmedla kontakt med lokala entreprenörer i sydöstra Skåne för hjälp med utförandet.​

Håkansson & Håkansson AB

Fabriksgatan 30, 272 36 Simrishamn

Skriv till oss på butik@hakansson-hakansson.se

Delbetala ditt köp, en smart investering.​

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi på Håkansson & Håkansson AB dig en trygg och flexibel finansiering. Du betalar ett mindre belopp varje månad i stället för att betala allt på en gång.

Öppettider

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

07.00 - 17.00

07.00 - 18.00

07.00 - 18.00

07.00 - 18.00

07.00 - 17.00

Lördag

10.00 - 14.00

Söndag

Stängt​

Sociala medier

facebook (2)​  instagram (1)