Österlens största kakel & inredningsbutik

Är ni på jakt efter nytt badrum?

​Då har vi vad ni behöver!

​"För oss är ingen uppgift för stor, ej heller något uppdrag för litet"

​Öppettider

​Måndag - Fredag 07-17

Lördag 10-14

Söndag - Stängt​

Våtrumsbesiktning och rådgivning

Det är alltid en god idé att göra en våtrumsbesiktning innan du säljer din bostad. Annars finns det en risk att du får en otrevlig överraskning senare, i form av fuktskador och mögel i bad- och våtrum. Vi på Håkansson & Håkansson AB hjälper dig gärna med våtrumsbesiktning Simrishamn och Österlen.

Vattenskador – ett vanligt problem

Det är mycket vanligare att bostäder och fritidshus drabbas av vattenskador än att det börjar brinna eller att du drabbas av inbrott. Faktum är att fukt- och vattenskador står för hälften av alla skador som rapporteras till försäkringsbolagen.

Även om det inte finns någon skada i nuläget beräknas det att var tredje hem har brister som i framtiden kan leda till problem. På grund av att det underhåll som krävs inte har utförts eller att det från början kan vara felbyggt kan det därför finnas flera hundra tusen våtrum som är i farozonen utan att ägaren vet om det.

När vattenskador uppstår blir det lätt en dyr historia. Även om du inte ska sälja bostaden kan det rekommenderas att du ändå gör en våtrumsbesiktning ungefär var fjärde år. Vänd dig därför till oss på Håkansson & Håkansson AB för en korrekt utförd våtrumsbesiktning. 

Rådgivning​

Vid ombyggnation eller nyproduktion av våtrum, vänd er med fördel till oss för rådgivning enligt gällande branschregler.

Vi hjälper er med kunskap, materialval och besiktningar.

Vi kan förmedla kontakt med lokala entreprenörer i sydöstra Skåne för hjälp med utförandet.​

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Adress

Fabriksgatan 30

272 36 Simrishamn

​Org nr: 5566810932​

Hitta hit

Håkansson & Håkansson AB

i Simrishamn

Visa på kartan

Facebook