Allt för ditt badrum och badrumsinredning

Välkommen till Österlens största kakel & inredningsbutik. Vi är din pålitliga partner när det gäller att skapa vackra och hållbara badrumsytor. Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa ditt drömbadrum. Med vår breda kunskap och erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda dig det bästa urvalet av badrumsprodukter för ditt badrum.

Få inspiration och skapa ett vackert badrum

Låt dig inspireras av våra 17 olika showrooms som finns i vår butik i Simrishamn. Våra showrooms är designade för att ge dig upplevelse utöver det vanliga. Med noggrant utvalda produkter från ledande tillverkade, kan du känna dig trygg i att du får högsta kvalitet och stilfull design.

Bred sortiment inom badrumsinredning

Vi är stolta att kunna erbjuda det bästa inom badrumsinredning. Oavsett om du renoverar ditt befintliga badrum eller planerar att bygga ett nytt, är vårt sortiment skapat för att möta dina behov och förverkliga din vision. Hos oss hittar du duschväggar, kakel, duscharmaturer och många andra badrumstillbehör. Badrum ska vara mer än bara funktionell plats. Det ska vara en oas av avkoppling och välbefinnande.

Expertrådgivning och kvalitetsprodukter för ditt badrumsprojekt

Vi på Håkanssons & Håkansson vill erbjuda våra kunder en helhetslösning. Därför erbjuder vi inte bara högkvalitativa badrumprodukter men även professionell rådgivning när du handlar hos oss. Vårt erfarna team kommer hjälpa dig genom hela processen, från att välja rätt produkter till att installera dem på ett noggrant sätt.

Vi hjälper dig att skapa ditt drömbadrum!

Så varför vänta? Kontakta oss idag och ta ditt badrum till nästa nivå. Du kan även besöka oss i vår butik i Simrishamn och upptäcka vår breda utbudet av badrumsprodukter.

Vi är redo att hjälpa dig att skapa det badrum du alltid drömt om!

Kakel

Tillverkas av lera som ger relativt poröst gods. Kakelplattor är alltid glaserade och avsedda för väggbeklädnade, de används endast inomhus i vårt klimat.

Klinker

Klinkerplattor förekommer både glaserade och oglaserade, de används som golvbeläggningar och väggbeklädnader.

Kakelbutiken

Med noggrant utvalda produkter från ledande tillverkade, kan du känna dig trygg i att du får högsta kvalitet och stilfull design.

Kampanjer

​Håkansson & Håkansson är företaget som har Österlens största kakel & inredningsbutik. Företaget drivs av bröderna Ola & Per Håkansson samt några anställda.
Butiken finns på Fabriksgatan 30 i Simrishamn.​