Välkommen till vår kakelbutik i Simrishamn – din destination för kvalitetskakel och inspirerande inredningslösningar.

Vi på Håkanssons kakelbutik är stolta över att erbjuda det bästa sortimentet av kakel på hela Österlen. Med vårt breda utbud av kakelplattor hjälper vi dig att förverkliga dina inredningsvisioner och skapa unik och hållbar hem – och utemiljö.

Hitta ditt perfekta kakel i vår kakelbutik i Simrishamn

Vi förstår att varje kund har unika behov och krav när det gäller kakel. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda en mångfald av stilar, färger och mönster för att passa olika inredningsdelar. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk look eller en rustik och naturlig känsla, har vi den perfekta kakel för dig.

I vår kakelbutik i Simrishamn hittar du ett stort sortiment av kakelplattor från ledande tillverkare. Vi sätter alltid kvalitet i fokus och erbjuder produkter som är tåliga, hållbara och lättskötta för att säkerställa skönhet och funktionalitet.

Få experthjälp för kakelprojekt i Simrishamn

Vårt erfarna team av kakelexperter står redo att hjälpa dig genom hela processen, från att välja rätt kakelplattor till att säkerställa en korrekt installation. Våra samarbetspartners finns här för att hjälpa dig med installation av både kakel, badrumsinredning och allt förarbete.

Vi erbjuder alltid personlig service och rådgivning för att säkerställa att du får de bästa kakellösningarna som uppfyller dina behov och önskemål.

Besök vår kakelbutik i Simrishamn idag

Kontakta oss idag eller besök vår kakelbutik i Simrishamn. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en imponerande och vacker inredning med våra högkvalitativa kakelplattor.

Idag har vi nya fräscha lokaler med showroom där ni själva kan känna och titta på våra badrumsförslag. I butiken hittar ni bland annat kakel, golv och inredning men kan även kompletteras med verktyg, maskiner, tätskikt och VVS.

Utöver försäljning av byggvaror kan vi erbjuda tjänster som våtrumsbesiktningar, konsultation, fuktindikation mm.​

Öppettider

Måndag07.00 – 17.00
Tisdag07.00 – 18.00
Onsdag07.00 – 18.00
Torsdag07.00 – 18.00
Fredag07.00 – 17.00
Lördag10.00 – 14.00
SöndagStängt

I vårt utbud ingår det:

Hela sortiment från både ARDEX och PCI på avjämningsmassor, golvspackel, flytspackel, fix och fog samt tätskikt för våtrum som uppfyller gällande branschnormer.

Se www.ardex.se eller www.pci-sverige.se

Trägolv från Kährs. Leverantör för övriga golvmaterial och kakel och klinker sortiment från t.ex. Golvabia. Idag har vi även en VVS-avdelning.

​I utbudet ingår också olika oljor för behandling av trämaterial såsom hårdvaxolja, träimpregnering, dekorvax. Se www.welinoco.com

PANDOMO från ARDEX

Det är ett modernt ytsystem som ger dig oanade möjligheter. Oavsett om du ska designa golv eller väggar – det enda som sätter gränser är din fantasi. Med produkter från PANDOMO får du kreativ frihet oavsett vad du har för önskemål. Ni kan hitta Pandomo hos oss i butiken.

Hantverksskicklighet krävs för att få fram den speciella strukturen samt finish. Ardex utbildar kontinuerligt installatörer och ger dem certifikat för att utföra jobbet.

Bauroc helhetslösning

Bauroc produktfamilj innefattar byggblock med olika ändamål och egenskaper, väggskivor för mellanväggar, U-block, överliggare och takelement. Alla produkter har mått som gör de lättanpassade till varandra så att hela husskalet kan byggas av bauroc lättbetong som har bra värmeisolerande egenskaper. (Ej lagervara).​ Se www.bauroc.se

Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name

Hansgrohe

Hos hansgrohe hittar du prisbelönta premiumprodukter till kök och badrum, som kombinerar intelligenta funktioner, utmärkt design och kvalitet med lång livslängd. I sortimentet finns blandare, handduschar, duschset, showerpipes och badrumstillbehör, men också Smart Living-produkter som berikar människors vardag och skapar mer funktionalitet och säkerhet i hemmet.​

Fogas

Stort sortiment av gasol- och fotogenprodukter;
Kaminer, terrassvärmare, grillar, reservdelar och mycket annat.

Deras specialitet är reservdelar till i stort sett alla större fabrikat inom gasol- och fotogenapparater, oavsett ålder​. Fogas nyförsäljning ökar stadigt av gasolförbrukare för båt, husvagnar, stugor, hem och industri, där deras målsättning är att kunna erbjuda Sveriges bredaste sortiment.

Se mer på deras hemsida www.fogas.se

Fortbildning

​Vill du fylla på med nyheter och tips från proffsen är du välkommen på en av våra fortbildningskurser på Håkansson & Håkansson AB.
​Kontakta oss på tel. 0414-16811 för upplysningar om aktuell tid och datum. 

Kakel

Tillverkas av lera som ger relativt poröst gods. Kakelplattor är alltid glaserade och avsedda för väggbeklädnade, de används endast inomhus i vårt klimat.

Klinker

Klinkerplattor förekommer både glaserade och oglaserade, de används som golvbeläggningar och väggbeklädnader.

Badrum

Med noggrant utvalda produkter från ledande tillverkade, kan du känna dig trygg i att du får högsta kvalitet och stilfull design.

Kampanjer

​Håkansson & Håkansson är företaget som har Österlens största kakel & inredningsbutik. Företaget drivs av bröderna Ola & Per Håkansson samt några anställda.
Butiken finns på Fabriksgatan 30 i Simrishamn.​